Результати першості Чернігівської області

24 квітня на аеродромі “Чемер” відбулась традиційна першість Чернігівської області з ракетомодельного спорту серед учнівської молоді. У змаганнях взяли участь команди: з Ніжина, Чернігова, Семенівки та Куликівського району. Цього року за перемогу боролися більше 30 спортсменів-юніорів!

У класі моделей S-6-A / 2 стартували 29 учасників. Кращі результати показали:

1 місце – Денис Литошенко, (Чернігівський ОЦНТТУМ);
2 місце – Віктор Цірулік, (Чернігівський ОЦНТТУМ);
3 місце – Олександр Радченко (Ніжинська СЮТ).

У класі САЛЮТ взяли участь 14 спортсменів. Але незважаючи на високу конкуренцію, всі призові місця у класі моделей САЛЮТ – А / 2 завоювали вихованці Ніжинської СЮТ.

1 місце – Антон Петрух;
2 місце – Богдан Пархоменко;
3 місце – Олексій Федько.

У самому видовищному класі моделей напівкопій перемогу здобув, спортсмен Ніжинської СЮТ, Роман Іванець з прототипом САТУРН-5. Друге та третє місця у хлопців з команди Чернігова. Віктор Цірулік завоював срібло, а Станіслав Індач – бронзу.

У класі S4 / A місця розподілилися таким чином:
1 місце – Владислав Смолянка;
2 місце – Дмитро Смоляр;
3 місце – Вадим Іванець.

Юніори з команди Чернігова показали відмінні результати в класі S8. Найсильнішим в класі радіокерованих моделей ракетопланів став Владислав Смолянка, на другому місці – Владислав Якименко. Бронза у Богдан Постернака із Куликівського ЦПО.

В результаті повітряних баталій Ніжинська СЮТ додала в свою колекцію загальнокомандне золото, Чернігівський ОЦНТТУМ виборов друге призове місце, а бронзовим призером став Семенівський ДТДіЮ.