Успішно презентували нульовий бюлетень

3-4 грудня в місті Дубай (ОАЕ) відбулося засідання членів Бюро авіамодельної комісії FAI. У засіданні взяли участь представники компанії Noosphere.

Наші делігати успішно презентували нульовий бюлетень Чемпіонату Світу з ракетомодельного спорту 2016. Члени Бюро одноголосно схвалили дати та місце проведення чемпіонату, який пройде з 22 по 30 серпня у Львові. Після чого представники компанії Noosphere продемонстрували переваги використання системи Сup Navigator в організації чемпіонату, підкресливши можливість подачі заявки на участь в чемпіонаті онлайн.

На засіданні, глава журі FAI Чемпіонату Європи з ракетомодельного спорту 2015 року, Герхард Воббекінг представив членам бюро звіт про результати проведення чемпіонату Європи. Він відзначив високий рівень організації та ефективність інноваційної онлайн системи підрахунків результатів Сup Navigator. Підводячи підсумки, містер Воббекінг сказав: «Це визначна подія та приклад для інших класів CIAM, як перетворити змагання у яскраве та незабутне свято».

Теги новини