Чемпионат мира 2016 в Украине

Обговорення підготовки та проведення Чемпіонату світу з ракетомодельного спорту в 2016 році
VOLKANOFF
Администратор
Сообщения: 487
Зарегистрирован: 09 сен 2013, 16:50
Контактная информация:

Re: Чемпионат мира 2016 в Украине

Сообщение VOLKANOFF »

Шановні колеги!
Нагадую, що юніори, дорослі ЗКУ мешкають в готелі "Варшава з 22 серпня".
З Головного залізничного вокзалу курсує маршрутка №31. Вам потрібно буде їхати цією маршруткою до кінцевої зупинки "Галицьке перехрестя". На Галицькому перехресті потрібно пересісти на маршрутку №151 (на Жовкву) і вийти біля готелю "Варшава" або біля заправки "Сокар" (готель зліва, заправка справа). Також на Галицькому перехресті можна сісти на інші маршрутки на села Зіболки, Передримихи та Жовкву (Рава-Руський напрям). Їхати цими маршрутками від перехрестя - 4-5 хв. (2 зупинки). Також є можливість замовити грузо-пасажирське таксі (5-7 осіб), яке належить готелю "Варшава". Телефон адміністатора Ірини +380 97 017 09 47.
Всі судді, технічний персонал мешкають в готелі "Дністер". Доїхати до готеля можно трамваем №1,№10; зупинка "Львівська політехника" або маршруткою №29,31
У зв'язку з тим, що оплата проїзду спортсменам, суддям, тренерам, технічному персоналу буде проводитись в безготовковій формі при проходженні мандатної комісії порошу заздалегідь надати наступні данні: П.І.Б., ІНН, номер карткового рахунку, назва банку, безпосередньо члену оргкомітета Julia Trigub +[email protected]. Для зняття готівки мати з собою картку відповідного банку.
Gensec
Администратор
Сообщения: 492
Зарегистрирован: 11 июл 2013, 12:12
Откуда: Киев
Контактная информация:

Re: Чемпионат мира 2016 в Украине

Сообщение Gensec »

Результати Чемпіонату світу 2016
У вас нет необходимых прав для просмотра вложений в этом сообщении.
Генеральный секретарь Федерации ракетомодельного спорта Украины
Benedio
Сообщения: 375
Зарегистрирован: 15 июл 2013, 12:48
Контактная информация:

Re: Чемпионат мира 2016 в Украине

Сообщение Benedio »

Вітаю шановне панство з такою не простою перемогою нашої Збірної . Булоб правильно ,якби тренери обох команд юніорської і дорослих, щось на цю подію промовили.З повагою Рапалюк Б.
VOLKANOFF
Администратор
Сообщения: 487
Зарегистрирован: 09 сен 2013, 16:50
Контактная информация:

Re: Чемпіонат світу 2016 в Україні

Сообщение VOLKANOFF »

Шановні колеги! Завершився чемпіонат світу з ракетомодельного спорту який був організований і проведений Україною. Це вже частина історії розвитку ракетодельного руху в світі. Оцінку якості проведення мабудь мають дати фахівці з інших краін. Але на мою думку можно поставити "добре", особливо вважаючи на те, що Чемпіонат взагалі відбувся без усілякої підтримки нашої держави.Так, були різні недоліки, але всі вони вирішувались в робочому порядку. Дуже багато зусиль було зроблено фахівцями Корпорації "НООСФЕРА", починаючі від першої презентації в Лозанні і до безпосередньої підготовки та проведення змагань у Львові- за це їм велика й щіра подяка від усіх ракетних моделярів! Хочу від себе особисто відмітити неоціненний вклад зроблений Максимом Поляковим й Михайлом Рябоконем в підготовку події світового рівня, яка має стати відправною точкою для інших організаторів змагань FAI. ФРМСУ допомогала в організації, проведенні змагань на рівні спортивних експертів, суддівського корпусу. Хочу висловити слова подяки всім технічним експертам, всьому суддівському корпусу, незалежно від займаної посади. Без вашого професійного, непредвзятого суддівства було б неможливо залишити добрі спогади про Україну.
А розбір "польотів" обов'язково буде зроблений і на рівні підготовки змагань і, на рівні збірної команди України - бо дійсно є про що поговорити, але в "живому" форматі.
Ответить

Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и 4 гостя