Навігатор по Європі

Розроблена в Noosphere система CupNavigator припала до душі європейцям. FAI і генеральний партнер ФРМС домовились про співробітництво.

В рамках пленарного засідання бюро Міжнародної Федерації авіаційних видів спорту в Лозанні (Швейцарія) була презентована система підрахунку результатів та управління документацією CupNavigator. Головний розробник і керівник проекту в компанії Noosphere, Юрій Лецер, презентував онлайн-проект керівнику IT відділення FAI Віза-Матті Лейнікі та маркетинг-директору Міжнародної Федерації Маркусу Хеггенею.

Експерти FAI випробували систему за допомогою демо-аккаунту, що є доступним усім потенційним користувачам CupNavigator, організаторам та учасникам чемпіонатів різного рівня. Уже сьогодні сайт повністю адаптований для всіх типів змагань з ракетомодельного спорту. Набір функцій системи дозволяє керувати всією базовою інформацією про команду, забезпечує доступ до результатів кожного спортсмена окремо за усю історію його участі в кубках і чемпіонатах і, що особливо цінно, дає змогу спостерігати за результатами кожного змагання в режимі реального часу, що виключає помилки та несправедливе суддівство.

На сьогодні в бюро FAI питання уніфікації системи підрахунку результатів і збереження документальної бази усіх дисциплін Міжнародної Федерації авіаційних видів спорту є нагальним. Тому в Лозанні зацікавлені у співробітництві з Noosphere. Спеціалісти компанії можуть розширити функціонал CupNavigator, щоб він став зручним для організаторів змагань в усіх високотехнологічних видах спорту.

Теги новини