Cудді, змагання і не тільки...

Обговорення підготовки та проведення в 2015 році Чемпіонату Європи з ракетомодельного спорту
VOLKANOFF
Администратор
Сообщения: 487
Зарегистрирован: 09 сен 2013, 16:50
Контактная информация:

Cудді, змагання і не тільки...

Сообщение VOLKANOFF »

Відкриваючі цей напрям дискусії хотілось би почути враження не тільки учасників заходу але і глядачів що до суддівства національних та міжнародних змагань з точки зору професійного підходу.
На жаль починаю цей розділ з не дуже приємной новини.
За рішенням колегії суддів та тренерскої Ради № 06 від 29.10.2015 Федерації, прийнято рішення - за систематичні порушення Статуту Федерації і за самовільне залишення Чемпіонату Європи 2015, суддю Погребняка О.В. звільнити від суддівської роботи по обслуговуванню національних та міжнародних змагань на спортивний сезон 2016 року.
Benedio
Сообщения: 375
Зарегистрирован: 15 июл 2013, 12:48
Контактная информация:

Re: Cудді, змагання і не тільки...

Сообщение Benedio »

Звичайно порушення серйозне . Але я хотів торкнутися. ще одного не приємного моменту . Спорт поза політикою; -так люблять висловлюватись наші північні сусіди. Україна в стані війни із Москвою. А пан Погребняк їде судити змагання на запрошення московських братів .Прниємно був здивований, коли побачив фото Сашка на сайті російських ракетомоделярів під час змагань в Байконурі. Розумію, що це Казахстан а не Росія . але.... Гадаю, що інших суддів ,мабудь теж запрошували , але вони не піддались на таку дрібну підлість.Думаю що пан Погребняк покається , вибачиться і через рік повернеться . Чемпіонат Европи і Світу тому і перенесли на захід України, бо на сході держави війна. Це породило купу проблем ,які не так просто вирішуються.З повагою до всіх Р.
Krup
Сообщения: 226
Зарегистрирован: 22 июл 2013, 11:47
Контактная информация:

Re: Cудді, змагання і не тільки...

Сообщение Krup »

Марка ФАИ будет продаваться всем?
zenite
Сообщения: 303
Зарегистрирован: 21 авг 2013, 15:03
Контактная информация:

Re: Cудді, змагання і не тільки...

Сообщение zenite »

1. На жаль, в процесі змагань ЧЕ-2015, ми разом стикнулися з цілою низкою проблем, які до цього не привертали нашої уваги. Насамперед це було пов'язано з відсутністю того, що зветься відстеженням змін в правилах і поглибленим вивченням самого Кодексу, конкретно - його підрозділу АВR.
- округлення результатів секундомірів;
- округлення результатів підрахунку балів в S8E\P;
- відсутність штрафа за відмову старту у флай-оффі;
- неможливість відокремлення будь-яких частин (пижи та чохли включно) в S9,
та дещо інше.
Тут би треба попрацювати в плані введення ВСІХ нових змін в обіг на кожному ЧУ з доведенням їх до спортсменів та суддів.

2. Оскільки багато безпосередньо спостерігав за роботою секретаріату, то декілька ремарок, що спали на думку:
- секретарі заздалегідь повинні надати оганізаторам список обладнання та витратних матеріалів для своєї роботи, а організатори - забезпечити закупівлю;
- хоча тепер і застосовується система КАП-НАВІГАТОР, але на інформаційних стендах також протягом всіх змагань повинні бути весь час вивішені в папері не тільки поточні результаті, але і результати ВСІХ попередніх класів, що, можливо, потребує додаткових стендів;
- секретаріат також потребує знаходження там офіційного перекладача.
Krup
Сообщения: 226
Зарегистрирован: 22 июл 2013, 11:47
Контактная информация:

Re: Cудді, змагання і не тільки...

Сообщение Krup »

..
Последний раз редактировалось Krup 15 ноя 2015, 20:45, всего редактировалось 1 раз.
corvet
Сообщения: 107
Зарегистрирован: 13 дек 2013, 10:29
Контактная информация:

Re: Cудді, змагання і не тільки...

Сообщение corvet »

Benedio писал(а):Звичайно порушення серйозне . Але я хотів торкнутися. ще одного не приємного моменту . Спорт поза політикою; -так люблять висловлюватись наші північні сусіди. Україна в стані війни із Москвою. А пан Погребняк їде судити змагання на запрошення московських братів .Прниємно був здивований, коли побачив фото Сашка на сайті російських ракетомоделярів під час змагань в Байконурі. Розумію, що це Казахстан а не Росія . але.... Гадаю, що інших суддів ,мабудь теж запрошували , але вони не піддались на таку дрібну підлість.Думаю що пан Погребняк покається , вибачиться і через рік повернеться . Чемпіонат Европи і Світу тому і перенесли на захід України, бо на сході держави війна. Це породило купу проблем ,які не так просто вирішуються.З повагою до всіх Р.
Будь ласка поясніть декілька речей стосовно пана Погребняка у цьому невиличкому переліку :
1. Якє пряме відношення має ФРМС Росії стосовно війни і політичних амбіцій декількох вищих політичних осіб які створили ситуацію між нашими країнами???
2.Якє ви особисто маєте ( моральнє чи матеріальне право) засуджувати БУДЬ ЯКУ ЛЮДИНУ ( " куди їй іхати , що дивитись , як співати , балакати , ЧИ ДУМАТИ НЕ ТАК ЯК ВИ ??? ) яка дивиться в роздріб з вашими ОСОБИСТИМИ політичними амбіціями?
3. Чи давав пан Погребняк стосовно якогось офіційного документу підписку про "неспілкування" із ракетомоделістами сусідньої держави під страхом "вивільнення від будь яких" своїх обов,язків перед ФРМСУ ?
4. На якій підставі ВИ берете на себе обов,язки СУДДІ ? , закликаючи тим самим коллег до звичайного єкстримізму проти людини яка нічим не відрізняється особисто від ВАС !
5. В чому Ви відрізняєтесь від радянських подібних ганеб ?, коли самі культивуєте в своїх закликах до подібних дій ракетомодельноі спільноти , людина ( у цьому випадку п.Погребняк ) Вам особисто нічим не завинила не морально не матеріально !
Benedio
Сообщения: 375
Зарегистрирован: 15 июл 2013, 12:48
Контактная информация:

Re: Cудді, змагання і не тільки...

Сообщение Benedio »

Це моя особиста думка.Просто думка громадянина цієї країни . Їсти український хліб і бути безхребетним , на мій погляд аморально .І не кидайте кістку між українцями . Вам це не вдасться.
corvet
Сообщения: 107
Зарегистрирован: 13 дек 2013, 10:29
Контактная информация:

Re: Cудді, змагання і не тільки...

Сообщение corvet »

Цє не відповідь !,немає конкретики , немає проблеми ! ,яку ви створюєте на рівному місці ! А "ставати ,або створювати коло" і товкти людину дорослу і освідчену і зробившої доречі дуже багато для РАКЕТОМОДЕЛІЗМУ УКРАЇНИ !,і нічого не зробивши поганого особисто ВАМ!, дорєчі не менш підло - як виглядає "підлість" з вашої точки зору ! Така моя позиція і я особисто відмовляюсь приймати участь в таких ЗАХОДАХ ! І іще - не занадто Ви собі дозволяетє стаючи в "образ божества" вказуючи кому і що робити ! , НАВІДСІЧ ЗАБУВАЮЧИ ЧИМ ТУТ ЗАЙМАЮТЬСЯ І ДЛЯ ЧОГО Є ЦЕЙ ФОРУМ !!! Він не ваш особистий ! Для вашої точки зору !Ви така сама людина як і всі інші - керівник гуртка і моделіст ,і Вас теж можуть поставити в таку НАЙНЕПРИЄМНІШУ ситуацію !
Як на мій погляд - цей вид творчості об,єднує людей незалєжно від кольору шкіри ,віросповідання і місця на карті світу !, і в ньому НІХТО!, НІКОМУ!, НІЧОГО НЕВИНЕН ! , окрім особистих ділових стосунків та домовленостей !
А за для показухи своєї "безхрєбетності" Є окремі інтернет-ресурси , де Ви можеє виявити свої бойові здібності в інтернет - боротьбі проти "віртуального ворога"якого самі особисто і створюєте , а також виявлення своєї особистої політичної грамотності , вважаю що вона тут нікому не цікава і не потрібна , тут дорослі люди обїєднані ОДНІЄЮ творчою справою !
Последний раз редактировалось corvet 03 ноя 2015, 00:58, всего редактировалось 2 раза.
Krup
Сообщения: 226
Зарегистрирован: 22 июл 2013, 11:47
Контактная информация:

Re: Cудді, змагання і не тільки...

Сообщение Krup »

....
Последний раз редактировалось Krup 30 ноя 2015, 15:59, всего редактировалось 1 раз.
corvet
Сообщения: 107
Зарегистрирован: 13 дек 2013, 10:29
Контактная информация:

Re: Cудді, змагання і не тільки...

Сообщение corvet »

Krup писал(а):Украина постепенно и трудно, но становится социальной страной, где люди становятся народом. Конечно форум ФРС Украины создан для решения задач творческих людей, увлеченных ракетомоделизмом и уважающих, любящих Родину. Есть возможность высказать своё мнение и для этого не обязательно в агрессивной форме. История изменила отношения к северному соседу. Какое отношение может быть к людям, которым безразлична деятельность своих агрессивных правителей, поступки которых несут смерть жителям Украины. Точки зрения нужно иметь возможность услышать все, всех сторон. Интересно мнение Саши, может ему и не нужны адвокаты. Слава Украине!
Александрович , что ты вообще несёшь ? речь о конкретном человеке которого пытаются судить такие же моделисты взяв на себя его право и свободу выбора ! объясни на каком основании ? они содержат человека или платят ему круглый год зарплату содержа его и его семью ? или он является носителем гостайн страны ( в лице федерации ) в которой живёт , давал подписку о не выезде ФРМСУ или что за вопросы ? ВЫ ЧТО ВООБЩЕ СЕБЕ ПОЗВОЛЯЕТЕ ? , к человеку который несколько раз в тёплый сезон по ПРОСЬБЕ ФЕДЕРАЦИИ ! , выполняет одну из самых кропотливых работ на соревнованиях на протяжении сколько я помню больше 21 года!!! Она что теперь имеет право распоряжаться его перемещением по земному шару , указывать куда можно а куда нельзя , я правильно понимаю???
И с твоего поста я понимаю ,что моделисты - однокровки из соседней страны должны : хором , живя тысячи километров друг от друга !, собраться и пойти войной на своё гос руководство , так что-ли ? , если вы парни совсем потеряли чувство "гравитации" к себе и себе подобным(моделистам) только на "политическом отрыве мозга " , то Вас искренне жаль
Ответить

Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и 7 гостей