Спортивний сезон 2019 року починається рано!

6 лютого у Дніпрі відбулась прес-конференція, присвячена ракетомодельному спорту, нашим досягненням і планам на майбутнє. На ній виступили президент федерації, Ігор Волканов, чемпіони і призери національних та міжнародних змагань Микола Пушкар, Ігор Гладкий і Родіон Струзман.

Цікаво було пригадати наші успіхи і перемоги… Починаючи з 2013 року наша федерація перейшла на новий етап розвитку. Завдяки підтримці Noosphere ми щорічно приймаємо участь в чемпіонатах світу та Європи і організовуємо різноманітні змагання в Україні. За час плідної співпраці з Noosphere збірна України завоювала 65 медалей Чемпіонатів світу та Європи, з яких 25 золотих.

Разом ми організували одні з найкращих в історії світового ракетомоделізму Чемпіонат Європи 2015 року та Чемпіонат світу 2016 року. Щасливі, що в Україні є Noosphere, якій не байдуже майбутнє нашої молоді і країни!

Але це тільки початок! Спортивний сезон 2019 року для українських спортсменів почнеться вже у березні – в США. 8-9 березня в рамках фестивалю SXSW, який проходить щорічно в Остіні, штат Техас, відбудеться перша в історії матчева зустріч збірних команд України та США з ракетомодельного спорту – Firefly International Rocket Event (FIRE).

 

Трішки відпочиваємо і 11 травня зібратись у Дніпрі на Ukraine Rocketry Challenge 2019, де команди будуть змагатись за призовий фонд в 100 000 грн та можливість поїхати на міжнародний фінал International Rocketry Challenge, який буде відбуватися в Парижі під час авіасалону в Ле Бурже!!!

А там і Кубок Янгеля (28-30 червня) і чемпіонат Європи (21-31 серпня) і безліч етапів кубку України та інших заходів. Всі заходи на 2019 рік можна знайти на вкладці “Змагання“.

Дякуємо ІА “Информатор” за запрошення, і дружню, теплу атмосферу!

Повне відео прес-конференції можна переглянути тут.