Україна: номер один. Попередній бюлетень “0” офіційно став першим.

6 грудня на пленарному засіданні FAI, в штаб-квартирі Федерації авіаційних видів спорту в Лозанні (Швейцарія) було затверджено в повному обсязі попередній бюлетень Чемпіонату Європи з ракетомодельного спорту.

Делегати бюро аналізували країни, які наступного року будуть приймати змагання європейського та світового рівня з різних дисциплін авіаційних видів спорту. Україну представляли члени Федерації ракетомодельного спорту та її генерального партнера Noosphere: перший віце-президент ФРМС Михайло Рябоконь, генеральний секретар ФРМС Ольга Максимова та маркетинговий директор змагань Олеся Гаренко.

Захист попереднього бюлетеня не залишив місця сумнівам з боку FAI: Україна гідно прийме кращих ракетомоделістів Європи, гарантуватиме їх безпеку і ще раз підтвердить своє звання могутньої космічної держави.

На сьогодні офіційно затверджені наступні позиції: Чемпіонат Європи з ракетомодельного спорту 2015 відбудеться у Львові з 21 по 28 серпня. Моделі ракет класів S1A, S1B, S3A, S4A, S5B, S5C, S6A, S7, S8D, S8E/P, S9A дорослі спортсмени та юніори будуть запускати на полі, що за 6 кілометрів від центру Львова, біля селища Великі Грибовичі. Льотне містечко буде оснащене за усіма правилами FAI. І, звісно, його майбутня інфраструктура є в деталях продуманою, аби учасникам і гостям Чемпіонату було зручно і захотілося приїхати ще.

Також члени пленарного засідання дали високу оцінку якості системі підрахунку результатів CupNavigator, розробленої спеціалістами Noosphere для Федерації ракетомодельного спорту України.

Теги новини