Regional competitions ended in Chernihiv region.

22 квітня у Чернігові відбулися традиційні обласні змагання учнівської молоді з ракетомодельного спорту. На змагання прибуло 32 учасники з п’яти районів області. Це команди Чернігівського обласного центру НТТУМ, Ніжинської СЮТ, Куликівського ЦПО, Семенівського БДТ та Новгород-Сіверської  СЮТ.  Юні спортсмени змагались в особисто-командній першості у трьох класах моделей ракет.

В класі моделей САЛЮТ (модель на тривалість польоту з парашутом) стартувало 18 учасників, а переміг вихованець СЮТ м. Ніжина.

 

1 місце – Петрух Антон (Ніжинська СЮТ).;

2 місце – Цирулік Віктор (Чернігівський ОЦНТТУМ);

3 місце – Радченко Олександр (Ніжинська СЮТ).

 

Серед 22 спортсменів, які приймали участь в класі моделей S-6-A/2 всі призові місця посіли вихованці  Ніжинської СЮТ.

1 місце – Іванець Роман;

2 місце – Пархоменко Богдан;

3 місце – Радченко Олександр.

 

У самому складному класі на змаганнях – моделі-напівкопії було представлено 21 модель. Серед них тільки 4 не змогли здійснити політ. Чемпіоном став, представник Ніжинської СЮТ, Пархоменко Богдан з копією двохступінчастої ракети AEROBEE 150. На другому місці  його товариш по команді Примушко Андрій з моделлю копією японської космічної ракети LAMBDA-4. На третьому місці Цирулік Віктор з Чернігова з моделлю AEROBEE 350.

 

В загальнокомандному заліку перемогу отримала Ніжинська СЮТ, друге місце посіла команда Чернігівського ОЦНТТУМ, а третє – команда Семенівсього БДТ.